Granska och uppdatera dina uppgifter

LL-kassas medlemmar ser sina egna kontaktuppgifter och startdatumet för medlemskap i arbetslöshetskassan i eKommunikation. Du loggar in med nätbankskoder, mobilcertifikat eller certifikatkort. 

Vi ber dig kontrollera och vid behov komplettera kontaktuppgifterna i eKommunikation under Mina uppgifter. Gedin e-postadress till kassan så får du en notifikation till per e-post när kassan har skickat ett meddelande till dig till eKommunikation. 

LL-kassa får sina medlemmars adressuppgifter två gånger per år från Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata, om medlemmen inte särskilt har förbjudit det. Om du har förbjudit utlämnande av uppgifter eller bor utomlands är det särskilt viktigt att du själv uppdaterar uppgifterna i eKommunikation.  

Du kan kontrollera medlemsavgiftsfakturans status och uppgifter genom att skicka ett meddelande till LL-kassa via eKommunikation.  

LL-kassas huvudsakliga kommunikationskanal är eKommunikation, så vi rekommenderar att du kontaktar oss antingen via eKommunikation eller per telefon. Inkommande e-post skickar vi huvudsakligen till eKommunikation för behandling.