Muistutuslaskut lähetetty

Jäsenyys · Julkaistu:

Vuoden 2024 muistutuslaskut on lähetetty niille jäsenille, joiden jäsenmaksu on kokonaan tai osittain maksamatta vuoden 2024 osalta. Muistutuslasku erääntyi 30.4.2024. Jos jäsenmaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, työttömyyskassan hallitus käsittelee jäsenyysasian seuraavassa kokouksessaan (23.5.2024), mikä johtaa kassasta erottamiseen, jos jäsenmaksu on edelleen maksamatta kokouspäivänä. Jäsenmaksun maksamalla ansioturvasi pysyy voimassa.

Mistä tiedän, onko jäsenyyteni voimassa ja jäsenmaksu maksettu?

Voit tarkistaa jäsenyytesi voimassaolon kirjautumalla eAsiointiin. Yhteystietosi ja liittymispäiväsi voit tarkistaa eAsioinnissa kohdasta Omat tiedot. Kohdassa Tilannetiedot näet edellisen maksamasi jäsenmaksun maksupäivän.

Paperilaskun valinneet näkevät laskunsa kohdassa Viestit ja Muu viestintä. E-laskun tilanneet näkevät laskunsa omassa verkkopankissaan.

Jos jäsenyytesi on päättynyt omaan eroon tai jäsenmaksun laiminlyönnin vuoksi erottamiseen, onnistuu kirjautuminen eAsiointiin kolme kuukautta jäsenyyden päättymisen jälkeen. Kohdassa Omat tiedot näkyy tässä tilanteessa liittymispäivän lisäksi myös jäsenyyden päättymispäivä.