Kokouskutsu LL-kassan ylimääräiseen kassan kokoukseen

Tiedote · Julkaistu:

Lakimiesten ja Lääkärien työttömyyskassan ylimääräinen kassan kokous pidetään torstaina 27.1.2022 klo 16.30 Ylähuone-kokoustiloissa (Uudenmaankatu 4 – 6 B, 3.krs, Helsinki). Kokouksessa valitaan Lakimiesten ja Lääkärien työttömyyskassalle hallitus. 

Lakimiesten ja Lääkärien työttömyyskassan jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen. 

Kokousasiakirjat ovat kahden viikon ajan ennen kokousta jäsenten nähtävinä LL-kassan toimistossa, Uudenmaankatu 4 – 6 B, 2. krs, Helsinki, klo 13.00 – 14.30. Ota yhteyttä kassaan etukäteen, mikäli haluat nähdä kokousasiakirjat.  

Yleisistä kelpoisuusvaatimuksista, jotka työttömyyskassan hallituksen jäsenen ja varajäsenen tulee täyttää, säädetään työttömyyskassalain 11 a §:ssä. Sen mukaan hallituksen jäsenen ja varajäsenen on oltava hyvämaineisia, eikä tehtävään valittu voi olla vajaavaltainen, konkurssissa oleva tai liiketoimintakieltoon määrätty. LL-kassan hallitukseen valitulta pyydetään antamaan itsestään vakuutus hyvämaineisuudesta ja suostumus, että työttömyyskassa saa pyytää tietyt rekisteritiedot yleisten kelpoisuusvaatimusten selvittämiseksi. 

Kokousjärjestelyjä varten kokoukseen osallistumisesta pyydetään ilmoittamaan 21.1.2022 mennessä esimerkiksi laittamalla viestiä eAsioinnin kautta.  

Tervetuloa!